Log ind   |  Opret konto  
Danmark
Forside ::  Forsendelse & Retur

Forsendelse & Retur

Returpolitik

Vi sætter stor pris på vores ry for god service, men hvis du af en eller anden grund er utilfreds med dit køb, bedes du kontakte os via e-mail, vi hjælper dig med en udveksling eller refusion.

Til afkastet

1. Vi er forpligtet til din fulde tilfredshed. Du skal kontakte os, inden du sender varerne tilbage. Alle varer sendt tilbage til os skal være i deres oprindelige stand. Varer, der ikke er slidt, ændret eller vasket, med alle mærker fastgjort. Og alle returnerede varer er underlagt et 15% returgebyr, det er fragt og håndteringsafgifter kan ikke refunderes.

2. Vi dækker ikke forsendelsesomkostningerne ved returnering eller udveksling, du vil være ansvarlig for forsendelses- og håndteringsomkostninger. Derudover anbefaler vi, at du tilføjer sporing og forsikring til din egen beskyttelse. Da vi ikke kan være ansvarlige for tabte forsendelser.

3. Refusion for ikke-kvalitetsproblemer
Vores hjemmeside kan ikke give fuld refusion for problemer af høj kvalitet som:
Produktet ser ikke ud som dem i dit billede.
Produktet er ikke, hvad Id forestiller sig at være.
Jeg er ikke tilfreds med dette produkt.

Om 7 dage (fra datoen for modtagelsen af ​​produkterne), skal du sende produkterne i originalpakken tilbage til dig (du betaler forsendelsesgebyret), hvis du anmoder om at returnere de købte varer på grund af ovenstående årsager. Når vi modtager produkterne sendt tilbage intakt, udover forsendelsesgebyret, vil vi også fratrække 15% håndteringsgebyr baseret på dit samlede bestillingsbeløb og give dig en delvis tilbagebetaling.

Til udvekslinger:

Om 7 dage (fra datoen for modtagelsen af ​​produkterne), hvis du finder de produkter, du vælger, ikke tilfredsstiller dig med hensyn til farve eller størrelse, kan den returneres og erstattes under følgende betingelse. Du skal sende tilbage produkterne i originalpakken (du betaler forsendelsesgebyret). Produkterne skal ikke have været brugt (undtagen prøveudtagning). Når vi modtager produkterne sendt tilbage intakt, erstatter vi det med nye og sender dem tilbage til dig. Afsendelsesgebyret for de udskiftede produkter, som vi sender til dig, skal også opkræves af dig.

Vigtig besked:

1. Selvom vi giver 100% ubesværet returpolitik, i betragtning af tid og penge, forbruger vi helt sikkert, om du kan gøre alle dine spørgsmål og bekymringer klare før du bestiller.

2. Kontakt venligst vores kundeservice først for at få returadresse.

3. Vi er ikke ansvarlige for tabet, hvis den returnerede pakke går tabt under forsendelsen, skal den originale postkvittering opbevares for at kræve erstatning.
Copyright © 2018 www.hlsbluebook.com. Powered by nike store